Event: 2 years Clouds of Fashion

06Vorige vrijdag bracht ik een bezoekje aan Antwerpen, mijn favoriete shoppingstad, om het tweejarig bestaan van de winkel Clouds of Fashion mee te vieren. De ideale gelegenheid om een aantal foto’s te maken voor mijn allereerste blogpost. 

De winkel, gelegen in de Nationalestraat (aka dé modestraat van Antwerpen), werd opgericht door Laurentine Van Landeghem en was meteen een groot succes. Je vindt er niet alleen betaalbare kledij — denk aan gezellige cardigans, Stella McCartney inspired tassen en pailletjes, véél pailletjes — maar ook een heleboel leuke en originele lifestyle items. Om de verjaardag te vieren, werd iedereen hartelijk verwelkomd met Gin Tonic en suikerspinnen (om in het thema van roze wolkjes te blijven) voor een late night shopping. Om de klanten nog meer te verwennen waren er zelfs een nailbar, met dank aan @lovelifelacquer, en een professionele visagiste aanwezig.

05

02

07

03

10
Hieronder een verzameling van mijn favoriete items. Deze zijn allemaal te koop op de webshop.

collagecof
Kaki cardigan – 34,95 |Silver fringe clutch – 29,95 | Shoe fringes – 40 | Book Fashion Management – 49,95 | Tin jewelry box – 24,95 | Black heels – 39,95 | Black croco bag – 49,95

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

2 thoughts on “Event: 2 years Clouds of Fashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s